Huidige vacatures

Hieronder kan je de beschikbare functies vinden:

Bij G3 Presents zijn we altijd op zoek naar talent! Lijkt het jou leuk om voor ons te werken? Stuur je open sollicitatie en CV naar info@g3presents.com.

Wij zijn voorlopig voorzien!!

Over G3
G3 Presents biedt innovatieve, hoogwaardige accommodatie oplossingen voor bezoekers en crew van evenementen. Daarnaast biedt G3 Presents producten voor niche-industrieën waar mobiele structuren nodig zijn om mensen onderdak te bieden.

Hoewel het grootste deel van onze ervaring in de evenementenindustrie gebaseerd is op on-site productie, hebben wij de mogelijkheden om slimme en duurzame accommodatie oplossingen voor iedere omgeving te creëren en aan te bieden. Ons doel is om de beleving op evenementen voor bezoekers en crew te optimaliseren.

G3 Presents is jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Empe en Emmeloord. Wij werken samen met een sterk netwerk van wereldwijde partners om onze klanten over de hele wereld zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals in sourcing en productontwikkeling, logistiek, finance, sales, marketing en on-site event productie.Contact
Denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons  team? Stuur dan zo snel mogelijk een email met daarin een CV, foto en jouw motivatie naar info@g3presents.com