Huidige vacatures

Hieronder kan je de beschikbare functies vinden:

  • Magazijn Medewerker

Bij G3 Presents zijn we altijd op zoek naar talent! Lijkt het jou leuk om voor ons te werken? Stuur je open sollicitatie en CV naar jobs@g3presents.com.

MAGAZIJN MEDEWERKER

Over G3
G3 Presents biedt innovatieve, hoogwaardige accommodatie oplossingen voor bezoekers en crew van evenementen. Daarnaast biedt G3 Presents producten voor niche-industrieën waar mobiele structuren nodig zijn om mensen onderdak te bieden.

Hoewel het grootste deel van onze ervaring in de evenementenindustrie gebaseerd is op on-site productie, hebben wij de mogelijkheden om slimme en duurzame accommodatie oplossingen voor iedere omgeving te creëren en aan te bieden. Ons doel is om de beleving op evenementen voor bezoekers en crew te optimaliseren.

G3 Presents is jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Amsterdam, met lokale kantoren in Engeland en de USA. Wij werken samen met een sterk netwerk van wereldwijde partners om onze klanten over de hele wereld zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals in sourcing en productontwikkeling, logistiek, finance, sales, marketing en on-site event productie.


Over de functie
Ben je graag fysiek bezig, is flexibiliteit voor jou geen probleem en ben je graag bezig met het onderhouden en repareren van producten? Dan is deze baan als magazijn medewerker in Mijdrecht wellicht iets voor jou!

Wij zoeken namelijk per direct een magazijn medewerker die ons kan helpen onze internationale groei te verwezenlijken. In deze functie ben je als uitvoerende kracht werkzaam in ons magazijn met grote opslagcapaciteit. Je voornaamste taak is het repareren en in orde maken van producten. Je draagt graag verantwoordelijkheid en daarnaast hecht jij waarde aan een sterk magazijn team dat op elkaar kan bouwen.

Tot jouw takenpakket behoren o.a. het seizoensklaar maken van goederen en het controleren van de voorraad.


Funtie-eisen
Onze ideale kandidaat voor deze functie beschikt over volgende vaardigheden en eigenschappen:

• In het bezit van eigen vervoer richting Mijdrecht
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• In staat fysiek werk uit te voeren
• Zelfstandig en hands-on
• Flexibel, collegiaal, enthousiast en leergierig

Contact
Pas jij in bovenstaand profiel en denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons warehouse team? Stuur dan zo snel mogelijk een email met daarin een CV, foto en jouw motivatie naar thierry@g3presents.com. De functie is per direct beschikbaar.